Thursday, May 20, 2010

aduhhh ,

apalahhh malang nasib aku nih .

Eh, HAI . My weird name, Syed Aizul Shahiran Al-Fakhrul Syed Amar . Age? limabelasan . Siblings? Taaaada :)) Hmm,

Malas aku nak cerita panjang panjang .
HMM senang cerita lahh kan , aku nak gunakan blog ni , untuk tackle seorang gadis , COP bukan AWEK, its a girl :) Entah lahh . Jumpa dia dekat Ulu Yam haritu , haih , comel>.< .
kiteorg , eventhough baru kenal , tapi selesa . Ummi dgn walid lah kenalkn aku dgn dia, awhh dia annoyed dgn aku, sbb aku suka kacau dia . Aku ada gmbr dgn dia, tapi dia dpt tahu, dia grab phone aku , terus DELETE :) *dia tk tahu aku curi gmbr dia .
:))

Once, baru2 ni je ,aku pernah try minta dgn ikhlasnyaa couple dgn dia , tapi mentah2 dia tolak .
tarikh dekat profile aku? BUKAN COUPLE, tapi tarikh aku kenal dia . Haihh- Dekat Myspace, dia guna kau aku, so aku pun okay jelahh . Act nak panggil nama je, kau aku tu mcm terlalu kasar . :) Shes not as pretty as YOURS . But shes enough for me . Aku tk pernah couple kot,
smpai UK , baru tahu benda2 nih , sebab ummi ckp, "arul, jgn smpai ter-COUPLE dgn org sini . Ummi tk suka " HAHA BAIK UMMI .

Haih-
Atiqa Nazihah , please realise yang SAYA SUKA AWAK :) * ikhlas woot wooot -,-


theFAKH

No comments:

Post a Comment